Årsmötet 2014

Årsmötena 2014

Fler än fyrtio medlemmar samlades till årsmöten på "Frälsis" den 14 juni . Lars Persson ledde mötesförhandlingarna som bland annat valde samma personer till alla tre föreningarna.

 

Vi har nu en liten styrelse som tar hand om kärnverksamheten. Inriktningen är att fler medlemmar, utöver styrelsen, engagerar sig i olika arbetsgrupper. Det handlar om skötsel av vägen, röjning områdesvis och fester med mera.

 

 

Glada ordföranden

 

Information på anslagstavlorna inför mötena

 

Styrelsen informerar

 

Vägen

Kantskärningen av dikena är genomförd och vägen ska förhoppningsvis hålla bättre när vattnet rinner av ordentligt. Eventuellt kommer det att läggas på mer grus på Tjuvholmsvägen.

 

Årsmöten den 14 juni på Frälsningsarméns sommarhem

De sommarsamtal och vi hade förra sommaren har bland annat resulterat i att styrelsen kommer att lägga följande förslag på årsmötet:

 

  • För att i fortsättningen fatta beslut om budgeten innan verksamhetsåret börjar kommer vi i år att anta budgetar för 2014 och 2015 på årets årsmöten.
  • Alla tre styrelserna ska ha samma ledamöter för att göra det enklare att få ihop styrelserna.
  • Vi föreslår att det blir fem ordinarie ledamöter och tre suppleanter i varje styrelse.
  • Styrelsen får i uppdrag att se över om vi kan slå ihop några av föreningarna.
  • Styrelsen tillsätter ansvariga för arbetsgrupperna, men övriga i grupperna kan variera beroende på vilket område det är och vilka arbetsuppgifter det handlar om.
  •  

Arbetsgrupper

En annan fråga som kom upp i samtalen förra sommaren är att utveckla de arbetsgrupper vi har sedan tidigare för att hålla vårt område snyggt och trevligt. Vi vill göra områdena mindre så att de som bor där ser vad som behöver göras och gör jobbet tillsammans.

Bredband Gästabudsstaden

Gästabudsstaden AB erbjuder fiberanslutning för internet, TV och telefoni inom vårt område. Gästabudsstaden kommer att informera om förutsättningarna innan årsmötet, den 14 juni klockan 12.30. Kontaktpersoner för detta är Peter Ågren och Lars Carlstedt.

 

Aktiviteter i sommar

Festkommittén kommer att presentera sommaren program på årsmötet. De behöver också ytterligare minst en ledamot. Vill du hjälpa till med aktiviteterna hör då av dig till Inger, tel 070-269 91 19.

 

Festkommittén behöver också vinster till lotterierna på midsommarafton. Lämna dem Aja Thyrén eller Inger Ahlberg.

 

 

Du hittar mer information på www.enotjuvholmen.se

 

Bilder från årsmötena 2014

 

  • Två glada ordföranden
  • Föreningarnas ordförande Inger Ahlberg informerar
  • Intresserade mötesdeltagare
  • Peter Lundh avtackas efter lång och trogen tjänst i styrelsen.