Medlemsmöten

En- och Tjuvholmens stugområde

Nyköping

Copyright © All Rights Reserved www.enotjuvholmen.se

Information till medlemmarna

Hemsidan och anslagstavlorna är de oficiella kanalerna för styrelsens information till medlemmarna.

Medlemsmöte 2014

Drygt trettio personer deltog på medlemsmötet den 22 juli på Ängstugans café. Gästabudsstaden informerade om bredband. Ordföranden berättade om nya byggregler och arbetsgrupper, skötsel av vägen, bryggplatser med mera diskuterades också.

 

Minnesanteckningar från medlemsmötet 2014.

Foto: Stefan Gustafsson

Skötseln av vårt område

Arbetsgrupper

Inom området finns flera arbetsgrupper; en med ansvar för sommarvattnet, andra för att hålla snyggt inom olika delar av området. Styrelsen arbetar för få till fler grupper och att definiera vad grupperna bör göra och vilka beslut de kan ta själva.

 

Kontakter med kommunen och Vattenfall

Det finns behov av röjning av sly på flera ställen bland annat i vassarna och under kraftledningarna. Styrelsen har kontakt med kommunen och Vattenfall för diskutera vem som ansvarar för vad och hur arbetet bör läggas upp.

Medlemsträffar

Under sommaren 2013 bjöd styrelsen in till samtal med medlemmarna vid fyra tillfällen. Vi träffades i de olika delarna av området och många frågor och idéer diskuterades.

 

Ett trevligt sätt att lära känna sina grannar och att diskutera gemensamma frågor. Resultatet sammanställdes och diskuterades sedan på medlemsmötet i oktober och styrelsen har därefter fattat beslut i olika frågor.

 

Här och på andra sidor presenteras några av de ämnen som diskuterades.

 

Aktiviteter

Många vill att vi fortsätter med de aktiviteter som vi har; midsommarfesten, höst- och grillfesterna, stadsvandringen med mera så länge det finns någon som vill ordna dem.

 

Det är öppet för vem som helst som har en idé att sätta upp ett anslag och bjuda in till fågelskådning, en förmiddag med Melodikrysset etc.

 

Båtplatserna

En tillfällig arbetsgrupp bestående av Inger Ahlberg, Monica Muro de Santa Cruz och Magnus Engström arbetar med att studera lantmäteriets förrättningsprotokoll och kommer att lämna ett förslag till styrelsen angående båtplatserna.